Maak kennis met ons team!

Beweeg je leven

Een kinesitherapeut en ergotherapeut samen … de perfecte match!

Onze nauwe band zorgt voor een eerlijke en vlotte samenwerking, waarbij we elkaar probleemloos aanvullen. Door onze krachten te bundelen kunnen we uw herstelproces zo optimaal mogelijk laten verlopen. Eerst en vooral willen we goed opstarten, want een goed begin is het halve werk.

Vandaar de naam Start. De start van een revalidatie, de start van een ander hoofdstuk, de start van een nieuw begin. Deze naam staat voor positiviteit, motivatie en vooruitgang. Na deze start werken we toe naar meer mogelijkheden en kansen tot een duurzaam eindresultaat.

11kine en ergo start
11Maak kennis met Kaat

Maak kennis met Kaat

Sinds een paar jaar werk ik als kinesitherapeut en vind het een echte verrijking. Optimistisch en goedgezind sta ik in het leven. De groei en het herstel van de mensen motiveert me om telkens stappen vooruit te zetten. Kansen zien en grijpen is een grote drijfveer in mijn enthousiasme om zorg aan te bieden. Mijn drijfveer is het helpen van mensen en hun problemen aanpakken. Zo wil ik mijn motivatie overbrengen om andere mensen te ondersteunen en een duwtje te geven in de goede richting. Ik ben graag actief bezig. Vriendelijk zijn gaat bij mij vanzelf. Al deze aspecten wil ik graag bundelen om een goede kinesitherapeut te zijn.

Mijn ambities voor de toekomst zijn het verder toepassen van bijscholingen die ik reeds volgde en nieuwe opleidingen starten. Ik vind het belangrijk mezelf te blijven stimuleren om nieuwe technieken en vaardigheden te leren. Enkel zo kan ik kwaliteit aanbieden.

Lopen, zwemmen en fietsen in mijn vrije tijd houdt me zowel fysiek als mentaal fris. Daarnaast spreek ik graag af met vrienden en werk ik graag in de tuin.

Neem gerust een kijkje op onze website of contacteer me voor meer informatie over wat kinesitherapie voor u kan betekenen.

Maak kennis met Leen

Werken als ergotherapeut geeft me veel voldoening. Mensen zien verbeteren daagt me uit om verder te gaan. Als ergotherapeut probeer ik van beperkingen nieuwe mogelijkheden te maken. Ik luister graag naar uw verhaal en baseer me hierop om therapie op maat aan te bieden. Onder het motto lachen is gezond, wil ik graag wat positiviteit in elke sessie brengen.

Mijn ervaring als ergotherapeut in het psychiatrisch ziekenhuis te Ieper helpt me een brede kijk te hebben op het mentale welzijn van mensen. Daarnaast behaalde ik mijn masterdiploma in de gezondheidsbevordering. Een opleiding die zich richt op preventie van gezondheidsproblemen en stimuleren van een gezonde levensstijl. Ik deel dan ook het vooruitzicht dat preventie in de toekomst steeds belangrijker wordt.

In mijn vrije tijd ben ik jarenlang actief geweest in de Chiro. Daaruit leerde ik anderen stimuleren, creatief nadenken en samenwerken. Daarnaast houd ik van bakken en zwemmen.

Samen werken aan een positief resultaat, daar ga ik voor!

Neem gerust een kijkje op onze website of contacteer me voor meer informatie over wat ergotherapie voor u kan betekenen.

11

Samenwerkingen

Om een zo breed mogelijk aanbod te schenken aan de patiënten verkiezen we om samen te werken met andere disciplines met een ander vakgebied die zich meer toespitsen op andere problematiek en hulpvragen.

  • Emma Van den Broucke – kinderkinesitherapeute
  • Ann-Sophie Vuylsteke – diëtiste en diabetiseducator

Samen met ons van start? Maak een afspraak!